Ervaring

Hieronder staan een aantal referenties en opdrachten waar we met veel plezier aan werk(t)en:

Boerderij Breevoort – Website en online marketing

Boerderij Breevoort

Voor Boerderij Breevoort hebben we de website in WordPress omgezet en verzorgen we de hosting. Daarnaast sparren we regelmatig over de webstatistieken en verbeteringen in de online marketing en helpen we met zoekmachine optimalisatie en het schrijven van teksten.


LS Advocaten Strafrecht

strafrechtadvocaat

Bij LS Advocaten Strafrecht hebben we een technische SEO analyse en content audit gedaan en zijn we begonnen met het optimaliseren van de website met als doel zoveel mogelijk “bang for the buck”.


Jumbo Wahle –  Facebook pagina

JumboTijdens en voorafgaand aan de ombouw van C1000 naar Jumbo hebben we geholpen met het maken van een publicatieschema voor Facebook en de naamsverandering van de Facebook pagina.


Thermen R – Facebook pagina

Thermen R

Thermen R is een Belgische sauna die we geholpen hebben met een Facebook publicatieschema en advertentiecampagne om het bereik en de interactie op de pagina te vergroten. Daarnaast helpen we Thermen R met webstatistieken.


SaunaGespot.nl – Saunareviews en -nieuws

Sauna GespotSaunaGespot herbergt onze passie: sauna’s bezoeken. Wij zijn de oprichters en beheerders van deze site. We verzamelen kortingen en mooie sauna’s en schrijven columns, achtergrondartikelen en reviews. Ook onderhouden we een actieve Facebookpagina over dit onderwerp.


Florise Communicatie – copy platform en webteksten

Florise CommunicatieVoor Florise Communicatie schreven we verschillende teksten voor websites van hun projecten, inclusief  een copy platform met daarin de specificaties waaraan toekomstige teksten en advertenties moeten voldoen.


CWR Mobility – Webteksten en persberichten

CWR Mobility

CWR Mobility maakt mobiele CRM oplossingen. Voor CWR Mobility schrijven we Nederlands- en Engelstalige webteksten, social media updates en persberichten.

Arnout Baas (Marketing Manager CWR Mobility): “Nathalie schrijft regelmatig teksten en persberichten voor onze website in het Nederlands en Engels. Ons bedrijf is gespecialiseerd in Microsoft Dynamics. Kennis van het product, mobiele toepassingen en software-ontwikkeling is van belang om de juiste teksten voor onze doelgroep op te stellen. Nathalie begrijpt onze business en weet steeds de juiste toon te raken.”


Hoofdkraan.nl – Webteksten en Online marketing

HoofdkraanVia Hoofdkraan.nl hebben we op projectbasis verschillende schrijf- en marketingklussen gedaan. Lees daar enkele referenties over ons werk.


Blogposts en artikelen

Hieronder staat een selectie van artikelen die we voor andere websites schreven: